Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Repozitorij

Repozitorij Medicinskog fakulteta

Institucijski digitalni repozitorij je zbirka koja u digitalnom obliku okuplja, trajno pohranjuje i omogućuje slobodan pristup znanstveno-istraživačkoj, intelektualnoj i kreativnoj produkciji nastaloj radom ustanove, odnosno njenih djelatnika i studenata. U repozitorij Dr Med pohranjuju se diplomski, završni specijalistički i doktorski radovi studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, radovi djelatnika i suradnika fakulteta objavljeni u časopisima, knjige, poglavlja iz knjiga, izlaganja sa skupova, istraživački podaci i planovi upravljanja istraživačkim podacima. Repozitorij je otvoren je i za druge vrste priloga, poput nastavnih materijala, video priloga i sl. Velika većina pohranjenih radova u cijelosti je slobodno dostupna.

Radovi članova Medicinskog fakulteta objavljeni u časopisima prije 2020. godine dostupni su u „starom“ Repozitoriju MF te se postupno prenose u DrMed.

Za pregled radova u repozitorijima svih uključenih ustanova omogućeno je Objedinjeno pretraživanje svih repozitorija u sustavu Dabar.